Job i DanHatch

 

I DanHatch opfatter vi vores medarbejdere som en grundlæggende del af vores virksomhed. Derfor prioriterer vi også medarbejderudvikling og -involvering meget højt. Vores udgangspunkt er, at den faglige og personlige udvikling af vores medarbejdere skaber motivation og engagement, hvilket er forudsætningen for at drive en dynamisk og udviklingsorienteret virksomhed.

 

Gå på opdagelse i DanHatch Denmark

 

For at give fremtidige medarbejdere i DanHatch et indblik i vores produktion har vi udarbejdet en vituel tour, som guider dig igennem de forskellige afdelinger i produktionen. Du kan således få et indblik i, hvordan produktionsfaciliteterne ser ud både udvendigt og indvendigt.

 

Du begynder den virtuelle tour ved at klikke her.

 

Sådan søger du job

 

Som ansøger i DanHatch har du flere muligheder.

 

Under 'Ledige stillinger' kan du se en liste over de stillinger, som på nuværende tidspunkt er ledige i DanHatch Denmark.

 

Hvis du ikke finder en relevant stilling under dette menupunkt, kan du enten søge uopfordret til en af virksomhedens afdelinger - eller du kan tilmelde dig vores jobagent. Med en jobagent vil du få direkte besked, når der oprettes ledige stillinger, som matcher dine ønsker for fagområde og geografisk placering.

 

Hvis du søger studie- eller virksomhedspraktik, kan du læse mere om mulighederne for dette under menupunktet 'Studerende og praktikanter'.

 

Husdyrhold

 

Vi gør opmærksom på, at alle ansøgere vil blive spurgt, hvorvidt de har andre kæle- eller husdyr end hund og kat. Det skyldes, at vores medarbejdere som udgangspunkt ikke må have andet husdyrhold end hund og kat af hensyn til smittebeskyttelse.

 

 

 

Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.